Boeken over beleggen

Op InvestKing.nl bespreken we 3 verschillende boeken over beleggen. In deze e-books vind je niet alleen zeer veel begrippen en tips, maar ook diverse strategieën en voorbeelden die je helpen bij het beleggen in opties, aandelen of andere zaken. Een voordeel is dat aan de hand van een boek beleggen erg handig is. Je kunt je boek er immers te allen tijde gewoon naast houden. Het feit dat het in alle 3 de gevallen om een boek over beleggen gaat dat enkel als e-book is uitgebracht, zorgt ervoor dat je de benodigde informatie zelfs in verschillende vormen tot je beschikking kunt hebben. Of je nu liever leest op je e-reader, smartphone, desktop of van papier, met deze e-books is het allemaal mogelijk. Als je deze boeken over beleggen niet uitprint, ben je nog eens milieubewust bezig ook!

Waarom een boek over beleggen?

Beleggen is helaas niet zo eenvoudig als het lijkt. Je zult je er dan ook goed in moeten verdiepen, voordat je er op de lange termijn rendement mee kunt behalen. InvestKing.nl is hiervoor natuurlijk ideaal, aangezien we je van begin af aan leren beleggen. Toch kan het ook zeker geen kwaad om een boek over beleggen aan te schaffen. Het is dan namelijk mogelijk om bepaalde onderdelen te markeren of te voorzien van labels, zodat je ze snel kunt terugvinden. Met een boek beleggen is daarom zeker voor de beginner sterk aan te raden.

Handleiding ‘Geld verdienen met opties’

Wanneer je wilt beleggen in opties, dan is het van belang dat je precies weet wat je doet. Schaf daarom dit duidelijke e-book aan en word een succesvol belegger in opties.

Handleiding ‘Geld verdienen met aandelen’

Hoewel soms anders wordt gedacht, is het wel degelijk mogelijk om als particuliere belegger geld te verdienen met aandelen. Bestel deze handleiding om te leren hoe.

Handleiding ‘Geld verdienen met sprinters’

Ook voor particuliere beleggers kunnen sprinters, speeders of turbo’s interessant zijn. Aan de hand van heldere voorbeelden en uitleg leer je er in dit e-book geld mee te verdienen.

De 3 e-books op InvestKing.nl

In de 3 e-books die je op InvestKing.nl tegenkomt, worden heel veel goede tips voor beleggen gegeven. Daarnaast zullen er na het lezen van de e-books nog maar weinig begrippen op het gebied van beleggen overblijven waarvan je de betekenis niet weet. Ook worden er in sommige van deze boeken over beleggen beleggingsstrategieën beschreven die in de ogen van de schrijver goed werken en de kans op winst dus vergroten.

Sparen verkleint je vermogen

Wat verder wordt benadrukt, is dat je geld jaarlijks alleen maar minder waard wordt als je er helemaal niets mee doet. Dit komt door de inflatie in combinatie met de vermogensrendementsheffing. Zelfs sparen heeft erg weinig nut als je je rendement wilt verhogen. De spaarrente ligt namelijk rond de 0,7%, wat lager is dan de 1,2% rendementsheffing die je dient af te dragen. Dit betekent dat je vermogen dus alsnog afneemt als je ervoor kiest om te sparen.

Ga daarom beleggen

Beleggen is een goede manier om je vermogen toch te laten toenemen. Het enige nadeel is dat er behoorlijk veel risico’s verbonden zijn aan beleggen. Op dit moment doet 90% van de particuliere beleggers het bijvoorbeeld slechter dan de beursindex. De 10% slechtste beleggers is na 5 jaar zelfs bijna haar hele vermogen kwijt. Alleen de 10% beste en meest ervaren particuliere beleggers kan het rendement van de beursindex evenaren of zelfs overtreffen.

Met een boek beleggen is verstandig

Als je gaat beleggen, wil je natuurlijk niet bij de 90% horen die het rendement van het indexfonds niet overtreft, maar wil je onderdeel zijn van de 10% succesvolste particuliere beleggers. Je hebt daar veel meer kans op als je de tips en strategieën opvolgt die in de 3 verschillende boeken over beleggen worden beschreven. De auteurs van deze e-books hebben alle fouten immers al gemaakt, wat ervoor zorgt dat jij dit niet meer hoeft te doen. Neem hun adviezen dus zeker van harte en ga zelf aan de slag met beleggen!

Bestel nu alle 3 de handleidingen voor de prijs van 1!