3 handleidingen ‘Geld verdienen met beleggen’

Uiteindelijk kan het vrijwel altijd beter met je beleggingsportefeuille. Daarom is het erg verstandig om deze pagina eens grondig door te lezen en wellicht zelfs de handleidingenbundel aan te schaffen. Er zijn namelijk diverse technieken die het mogelijk maken om je beleggingsdoelen een stuk sneller te behalen dan je nu waarschijnlijk doet. Ook niet onbelangrijk is dat die technieken er tevens voor kunnen zorgen dat je helemaal geen geld verliest. Sprinters, speeders, opties en aandelen zijn hier zeer geschikt voor, maar je moet dan wel precies weten wat je doet. En dat leer je in de 3 e-books waar deze bundel uit bestaat!

Bonussen

 • GRATIS opbrengstcalculator
  t.w.v. 27,95 euro!
 • GRATIS calculatiesheet
  t.w.v. 27,95 euro!
 • GRATIS margincalculator
  t.w.v. 37,95 euro!
 • GRATIS geschiktheidscalculator
  t.w.v. 27,95 euro!
 • Maar liefst 3 handleidingen
  voor de prijs van 1!

Herkenbare problemen van beleggers

Beleggers lopen over het algemeen tegen dezelfde problemen aan. Zo wil je bijvoorbeeld het liefst geen enkel risico lopen op de beurs, maar besef je tegelijkertijd heel goed dat dit resulteert in een langzaam groeiende portefeuille. Daarnaast heb je in eerste instantie eigenlijk geen idee waar je moet beginnen met beleggen, omdat daar geen duidelijke handleiding voor lijkt te bestaan. Ten slotte weet je niet hoe je op een winstgevende manier kunt beleggen, maar realiseer je jezelf wel dat je vermogen afneemt als je spaart of niets doet.

Verlies geld met niets doen en sparen

De inflatie staat op dit moment dan wel op slechts 0%, maar toch dien je boven een bepaalde grens 1,2% vermogensrendementsheffing af te dragen. Wanneer je besluit niets te doen, dan zal je koopkracht dus jaar in jaar uit dalen. Dit betekent dat je vermogen ieder jaar weer minder waard wordt en dat je in principe dus geld verliest. Zelfs wanneer je spaart, kamp je met deze problemen. De spaarrente is momenteel namelijk ongeveer 0,7%, wat betekent dat je vermogen alsnog daalt. Je kunt er die 1,2% vermogensrendementsheffing immers niet mee ‘terugverdienen’.

Bestel nu de 3 handleidingen
‘Geld verdienen met beleggen’

Beleggen is niet voor iedereen weggelegd

Beleggen blijft over als optie, maar volgens de statistieken is dat ook zeker niet voor iedereen weggelegd. Sterker nog, maar liefst 90% van de particuliere beleggers doet het slechter dan het indexfonds. De 10% slechtste beleggers verliest na vijf jaar zelfs 90% van het initiële vermogen. Daarmee is deze groep dus bijna haar hele vermogen kwijt. Enkel de 10% beste particuliere beleggers weet de beurs te evenaren of te overtreffen. Door alles wat in deze 3 handleidingen staat