E-book ‘Iron Condor Methode’

Natuurlijk wil je maandelijks graag een mooi rendement behalen als je ervoor kiest om de beurs te betreden. Hoewel de meeste particuliere beleggers er niet in slagen om op een interessant rendement uit te komen, is dat met de Iron Condor methode wel relatief eenvoudig. Lees dus zeker verder als je hierin geïnteresseerd bent.

Bonussen

  • GRATIS item ‘Extra winst met de Grieken’
  • GRATIS item ‘Handig inspelen op volatiliteit’
  • GRATIS item ‘Zes onmisbare succesfactoren’
  • GRATIS item ‘Voorkomen van 10 gevaarlijke verleidingen’
  • GRATIS item ‘Leren van je eigen successen en fouten’
  • GRATIS item ‘Nog meer weten over opties?’
  • GRATIS item ‘Uitstekende beleggingen voor uw overige kapitaal’

Leer winstgevend te beleggen

Joost van der Laan is de auteur van dit boek. Hij is van mening dat iedereen winstgevend kan beleggen, zonder stress en zonder er al te veel tijd in te stoppen. Om je uit te leggen hoe dat in zijn werk gaat, heeft Joost dit boek over beleggen geschreven. Hierin wordt onder andere beschreven met welke verschillende optietechnieken Amerikaanse professionals werken en hoe jij dezelfde technieken kunt toepassen. Verder komen ook de beste indexen en brokers aan bod, die jou kunnen helpen om winst te maken op de beurs.

Wie is Joost?

Joost is financieel coach en marketing trainer, en werkt als bedrijfskundig adviseur voor diverse grote bedrijven. Denk hierbij aan de Bijenkorf, Jumbo, Blokker, Albert Heijn en Vomar. Hij ontwikkelt systemen om het rendement van de (web)winkels van deze retailorganisaties te verhogen. Het feit dat dit momenteel stuk voor stuk bloeiende bedrijven zijn, is mede te danken aan die systemen, waar ze overigens nog steeds van profiteren. Jumbo is hiervan een erg goed voorbeeld. Dit supermarktketen is immers de tweede grootste van Nederland geworden door te werken met het systeem van de ‘Zeven Zekerheden’ en ‘Winkel Productiviteit’. Het leuke is dat het principe achter de ‘Zeven Zekerheden’ ook wordt toegepast bij de Iron Condor methode die Joost in zijn e-book uitlegt. Dat dit principe ook op de beurs goed werkt, wordt wel aangetoond door verhalen van bijvoorbeeld een rendement van maar liefst 46% in 8 maanden.

Bestel nu ‘Winstgevend beleggen
met de Iron Condor Methode’

Beleggen met de Iron Condor methode

Jaren geleden ontdekte Joost de Iron Condor methode door onder andere talloze artikelen, verschillende Amerikaanse cursussen en actief handelen op de beurs. Verder experimenteerde hij met vele brokers, waaronder Binck en Lynx, en opende hij posities op diverse indexen. Hij merkte dat zijn rendement bleef stijgen naarmate hij zijn methode verder verbeterde. Daarnaast kwam hij erachter dat beleggen in opties voordelen heeft ten opzichte van beleggen in grondstoffen, aandelen, valuta en obligaties. Hiervoor zijn diverse redenen te noemen. Zo blijven de goud- en zilverprijzen maar dalen, zit de aandelenmarkt al jaren op slot en levert cash vrijwel niets op vanwege inflatie en belasting. Turbo’s en sprinters brengen dan weer vrij veel risico met zich mee, wat te wijten is aan de onvoorspelbare markt. Het voordeel van opties is echter dat je bij stijgende, zijwaartse én dalende markten winstgevend kunt beleggen!

Voor wie is dit e-book bedoeld?

Dit e-book is bedoeld voor particuliere beleggers die net als Joost graag winstgevend willen beleggen. Als je besluit dit boek aan te schaffen, dan is het niet meer nodig om dure cursussen te volgen en voorkom je tevens dat je kostbare fouten maakt. Je leert aan de hand van een duidelijke uitleg namelijk stap voor stap volgens de bewezen Iron Condor methode te beleggen en krijgt tegelijkertijd erg veel bruikbare tips. Op die manier kun je je vermogen flink vergroten, terwijl je je risico tot een minimum beperkt!