Handleiding ‘Geld verdienen met opties’

Iedereen weet dat het met zijn of haar beleggingsportefeuille altijd beter kan dan het op dit moment gaat. Om die reden zijn er dan ook verschillende interessante technieken ontwikkeld waarmee je je rendement kunt verhogen. Deze technieken kunnen er dus voor zorgen dat je je beleggingsdoelen sneller bereikt. Verder is het zo dat je door te sparen tegenwoordig in principe geld verliest. Met goede beleggingstechnieken kun je dat echter voorkomen. Investeren in opties is hiervoor erg geschikt, mits je precies weet wat je doet. Wil je dat leren en op die manier geld verdienen met opties? Dan is dit e-book echt een aanrader!

Bonussen

 • GRATIS opbrengstcalculator
  t.w.v. 27,95 euro!
 • GRATIS calculatiesheet
  t.w.v. 27,95 euro!
 • GRATIS margincalculator
  t.w.v. 37,95 euro!
 • GRATIS geschiktheidscalculator
  t.w.v. 27,95 euro!
 • GRATIS 5%-rendementsabonnement op OptieAlert t.w.v. 139 euro!

Het probleem van veel beleggers

Mensen die beleggen hebben vaak dezelfde problemen waar ze tegenaan lopen. Een van deze problemen is dat de belegger geen enkel risico wil lopen. In de meeste gevallen zorgt dit er echter voor dat de beleggingsportefeuille niet snel genoeg groeit. Daarnaast vindt de belegger het lastig om in te schatten waar hij of zij moet beginnen met opties, omdat daar eigenlijk nergens een duidelijke handleiding voor te vinden is. Hierdoor wordt het natuurlijk zeer lastig om met opties een winstgevende constructie te bouwen.

Door te sparen, verlies je geld

Als belegger zit je wellicht dan wel met de bovengenoemde problemen, maar één ding besef je erg goed: je moet iets doen, want door te sparen wordt je geld alleen maar minder waard. De inflatie staat op dit moment namelijk op zo’n 0%. Toch betaal je over je vermogen (boven een bepaalde grens) 1,2% vermogensrendementsheffing. Dit betekent dat je vermogen jaarlijks dus 1,2% minder waard wordt. Als je helemaal geen actie onderneemt, verlies je dus geld. Zelfs als je spaart, zul je nog steeds geld verliezen. Dat komt omdat de spaarrente op dit moment ongeveer 0,7% is. Ook daarmee wordt je vermogen jaarlijks dus 0,5% minder waard. Daarom kunnen we concluderen dat sparen geen optie is om je vermogen te laten groeien. Ook indexbeleggen is niet interessant, aangezien de AEX sinds 2000 bijvoorbeeld in waarde is gehalveerd.

Bestel nu de handleiding
‘Geld verdienen met opties’

Particuliere beleggers verliezen structureel geld

Sparen en indexbeleggen zijn dus niet geschikt om je vermogen te doen toenemen. Beleggen blijft dan wel over als optie, maar volgens onderzoek verliezen particuliere beleggers ook structureel geld op de beurs. Alleen de 10% beste beleggers behaalt een rendement dat gelijk is aan of hoger is dan dat van het indexfonds. Dit betekent dat de overige 90% het dus slechter doet dan de beurs zelf. Dit is echter nog maar het begin. De 10% slechtste beleggers heeft na 5 jaar namelijk maar liefst 90% van de oorspronkelijke investering verloren. Waarschijnlijk is deze groep vergeten dat hoe meer geld ze verliezen, hoe meer ze moeten goedmaken. Wanneer je bijvoorbeeld 50% verliest, dan zul je vervolgens 100% rendement moeten behalen om dat goed te maken. Procentueel moet je als belegger dus veel meer goedmaken dan je in eerste instantie hebt verloren. Het is dus zeer belangrijk om geen geld te verliezen op de beurs!

Voor wie is dit e-book bedoeld?

Dit boek over beleggen is bedoeld voor mensen die een succesvol belegger in opties willen worden. Door de goede uitleg, duidelijke voorbeelden en winstgevende strategieën die in deze handleiding worden beschreven, voorkom je dat je net zoals veel beleggers geld verliest op de beurs. Sterker nog, je leert juist geld te verdienen met opties om je vermogen te laten groeien zonder dat je veel risico loopt. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een riant pensioen en je kinderen wat moois nalaten!