Handleiding ‘Geld verdienen met sprinters, speeders en turbo’s’

Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat de gemiddelde particuliere belegger op dit moment structureel geld verliest op de beurs. Verder staat de inflatie momenteel dan wel op slechts 0%, maar toch moet men vanaf een bepaalde grens 1,2% vermogensrendementsheffing afdragen. Dit zorgt er samen dus voor dat je jaarlijks 1,2% koopkracht verliest als je helemaal niets doet met je geld. Sparen zal er echter ook niet voor zorgen dat je je koopkracht behoudt. De spaarrente is namelijk ongeveer 0,7%, wat nog steeds niet boven de eerdergenoemde 1,2% vermogensrendementsheffing uitkomt. Dit alles zorgt er dus voor dat je vermogen elk jaar weer minder waard wordt.

90% presteert slechter dan de beurs

Dat zowel stilzitten als sparen je vermogen niet zal laten groeien, is dus wel duidelijk. Op basis daarvan kun je er natuurlijk voor kiezen om te gaan beleggen. Denk er hierbij echter wel aan dat ongeveer 90% van alle particuliere beleggers op dit moment slechter presteert dan de beurs. Dit betekent dat zij er niet in slagen om het rendement van het indexfonds te overtreffen of zelfs ook maar te evenaren. Alleen de 10% beste beleggers is daar namelijk toe in staat. Verder doen ook de pensioenfondsen het erg slecht en is de toekomst van de AOW nog maar onzeker. Als je vervolgens denkt dat je wel veilig zit door te beginnen met indexbeleggen, dan is het verstandig om daar nog eens goed over na te denken. De AEX is in de afgelopen 12 jaar immers meer dan de helft in waarde gedaald.

Bonussen

  • GRATIS 5%-rendementsabonnement op IndexAlert of AandelenAlert t.w.v. 139 euro!
  • 100% geld terug garantie
    gedurende 30 dagen

Goede resultaten behalen is mogelijk

Ondanks de hierboven genoemde – niet zo rooskleurige – ontwikkelingen, zijn er genoeg beleggers die wel een mooi resultaat weten te behalen op de beurs. De meeste van hen doen dat door te beleggen volgens bepaalde bewezen methodes. Eén van de beleggers die zo te werk gaan, is de schrijver van dit e-book. Na zo’n beetje alle mogelijke beleggingsfouten gemaakt te hebben en de verliezen die daarmee gepaard gingen, is hij namelijk op zoek gegaan naar bewezen systemen. Hiermee is het hem uiteindelijk gelukt om zelfs met de grote dalingen in de afgelopen jaren geld te verdienen. Als lezer van dit boek over beleggen hoef je dus niet opnieuw alle fouten te maken, maar kun je net als de auteur beginnen met geld verdienen. Als je iets niet moet doen op de beurs, is het immers wel geld verliezen.

Bestel nu de handleiding ‘Geld verdienen
met sprinters, speeders en turbo’s’

Verlies nooit geld op de beurs!