Alex

Alex Vermogensbank is van mening dat iedereen moet kunnen beleggen. Dat is dan ook de reden dat zij er alles aan doet om het beleggen zo gemakkelijk mogelijk te maken voor haar klanten. Daar komt bij dat Alex Vermogensbank zichzelf beschrijft als veilig, eerlijk, ongecompliceerd en toegankelijk. Als je hulp nodig hebt of vragen hebt, dan kun je bijvoorbeeld gewoon terecht bij Alex. Hiervoor heeft Alex immers een team van enthousiaste en deskundige medewerkers in dienst. Zij helpen je graag en beantwoorden dan ook al je vragen over bijvoorbeeld het beleggen met Alex. Als je liever een persoonlijke afspraak hebt, dan kun je naar het kantoor van Alex in Amsterdam. Vergeet hier echter niet eerst telefonisch een afspraak voor te maken.

Kenmerken van bij Alex beleggen

Alex biedt de nodige info en hulp

Als je zelf wilt gaan beleggen om daarmee een mooi rendement te behalen, dan is Alex een zeer geschikte broker. Het kan soms ingewikkeld zijn om zelf op de beurs te beleggen. Daarnaast kost dit over het algemeen nog veel tijd ook. Als je via Alex belegt, dan kies je uiteraard gewoon zelf waarin je wilt beleggen en plaats je hierbij dus ook zelf alle orders. Het grote verschil met de beurs is echter dat je er met Alex niet alleen voor staat. Je krijgt van Alex natuurlijk geen individueel beleggingsadvies, maar je kunt wel rekenen op alle hulp en informatie die je nodig hebt om succesvol en efficiënt te kunnen beleggen. Dit zorgt er dus voor dat je niet altijd zelf alles hoeft uit te zoeken.

Coaching vanuit de Alex Academy

Ondanks dat je zelf belegt en zelf de orders plaatst, helpen de coaches van de Alex Academy je graag. Je kunt altijd bij hen terecht met je vragen. Daarnaast geven zij graag aan welke kennis wel of juist niet relevant is. Op die manier is het gemakkelijker om een juiste keuze te maken voor de beleggingen die je via Alex doet. Een startende belegger krijgt immers al met genoeg keuzes en vragen te maken. Het is bijvoorbeeld zaak om een beleggingsvisie te ontwikkelen, maar daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe je een portefeuille opbouwt. Met al deze zaken word je geholpen door de Alex Academy.

Modern platform voor Alex beleggingen

Daarnaast weet je door te beleggen bij Alex zeker dat je toegang hebt tot een mooi platform met de juiste beleggingstools. Of je nu op zoek bent naar een geschikt beleggingsfonds of analyses wilt doen, met het platform van Alex is het allemaal mogelijk. Een groot voordeel is dat je overal toegang hebt tot dit platform. Zo kun je niet alleen in je internetbrowser aan de slag, maar ook op je smartphone.