Binck

Beleggen bij Binck is heel erg eenvoudig. Daarnaast is Binck nog eens zeer betrouwbaar en veilig ook. Het bedrijf bestaat sinds het jaar 2000 en al vanaf het begin doet de bank haar uiterste best om de Nederlandse belegger alles te geven wat hij of zij nodig heeft. Dat is hoogstwaarschijnlijk dan ook de reden waarom Binck maar liefst 14 keer is uitgeroepen tot de beste broker van heel Nederland.

Binck is onderdeel van BinckBank nv

Binck is onderdeel van BinckBank nv. BinckBank nv staat bekend als een veilige en financieel solide bank die nooit risicovolle activiteiten onderneemt. Verder staat Binck uiteraard onder volledig toezicht van DNB en de AFM. Dit alles zorgt ervoor dat je een veilige en betrouwbare bank kiest op het moment dat je in zee gaat met Binck.

Beleggen Binck: belangrijke kenmerken

Zeer gebruiksvriendelijk beleggen bij Binck

Naast het feit dat BinckBank nv een gezonde financiële positie heeft, is ook het beleggingsplatform van de bank meermaals bekroond. Het platform van BinckBank is immers zeer veilig en snel, en is zelfs beoordeeld als het meest gebruiksvriendelijk. Dit zorgt ervoor dat de site voor iedereen prettig te gebruiken is, waardoor het erg eenvoudig is om beleggingsproducten als aandelen te kopen en te verkopen. Daarnaast wordt het beleggen bij Binck nog gemakkelijker gemaakt door onder andere realtime koersinformatie, de beleggingseducatie van BinckBank en alle handige tools die de bank je aanreikt. Je maakt natuurlijk altijd zelf je beleggingskeuzes, maar dergelijke zaken maken dat proces wel een stuk makkelijker. Beleggen gaat op die manier bijna vanzelf!

Transparante tarieven bij BinckBank

Wanneer je besluit geld te beleggen, geldt natuurlijk altijd: hoe lager de kosten, hoe hoger je rendement. Dit is dan ook de reden waarom Binck zo laag mogelijke tarieven hanteert. Afhankelijk van wat voor type belegger je bent, is een van de twee tariefstructuren van Binck het meest interessant voor je. Welke structuur je ook kiest, in beide gevallen zijn de kosten zeer scherp en helder.

Bij Binck beleggen: deskundige service

Als je wilt profiteren van een vriendelijke en deskundige klantenservice, dan is bij Binck beleggen een goede optie. Zo staan de medewerkers van BinckBank maar liefst 6 dagen per week voor je klaar. Een groot voordeel is dat zij niet alleen op diverse manieren te bereiken zijn, maar nog eens kennis hebben van beleggen ook.