DEGIRO

Normaal gesproken bepalen de transactiekosten voor een heel groot gedeelte het rendement dat je kunt behalen met je beleggingen. Dit is precies wat DEGIRO een interessante broker maakt. DEGIRO heeft immers zeer lage tarieven, waarvan je sinds 2013 ook als particuliere belegger kunt profiteren. Bij DEGIRO heb je niet te maken met beperkingen zoals bij andere brokers vaak het geval is, maar kun je dus wereldwijd beleggen.

Bij DEGIRO beleggen voor lage tarieven

In een vergelijking met 5 andere brokers komt DEGIRO tot de conclusie dat je als belegger bij haar gemiddeld wel 80% goedkoper uit bent. Dat komt je rendement zeker ten goede, waardoor bij DEGIRO beleggen wellicht een goede keuze is. Wat ook interessant is aan het beleggingsplatform van DEGIRO is dat je toegang hebt tot alle beurzen en beleggingsproducten wereldwijd. Zo kun je niet alleen in alle denkbare beleggingsinstrumenten beleggen, maar is het ook beter mogelijk om je vermogen te spreiden. Als je een account opent bij DEGIRO zijn daar overigens geen kosten aan verbonden. Wanneer je vervolgens begint met beleggen, dan merk je al snel dat de tarieven zeer laag en transparant zijn. Je komt daardoor niet voor verrassingen te staan en hebt tevens een helder beeld van waar je eigenlijk voor betaalt.

Veilig en vertrouwd beleggen met DEGIRO

Professionele beleggers maken al jarenlang gebruik van de diensten van DEGIRO. Dit is natuurlijk niet zomaar het geval en het is dan ook niet gek dat DEGIRO jaarlijks voor miljarden euro’s aan transacties verwerkt. DEGIRO heeft technologie welke helemaal voldoet aan de bancaire normen, en staat tevens onder toezicht van DNB en de AFM. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat deze broker veilig en betrouwbaar is. Daar komt bij dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken om de kredietwaardigheid van DEGIRO. Alle beleggingen worden immers ondergebracht in een apart bewaarbedrijf.

Beleggen met meer bestedingsruimte bij DEGIRO

Ten slotte heeft DEGIRO voor de ervaren belegger een marginsysteem ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat je gebruik kan maken van meer bestedingsruimte. Verder kun je met dit systeem short gaan in een groot aantal producten. Dat kan intra-day, maar ook overnight.