IG Markets

IG Markets is al meer dan 40 jaar een vooruitstrevende en innovatieve broker. De broker zorgt ervoor dat haar klanten door de erg lage margins al met relatief weinig geld kunnen beleggen. IG Markets is actief op meer dan 10.000 markten en is wereldmarktleider in CFD’s. Dat het bij deze broker om een wereldwijde speler gaat, blijkt wel uit het feit dat IG Markets kantoren heeft in 15 landen en daar werk biedt aan meer dan 1400 mensen. Daarnaast kies je met IG Markets voor een financieel gezonde broker die je geld gesegregeerd – los van haar eigen kapitaal – aanhoudt.

IG Markets is en blijft innovatief

De broker biedt betrouwbare handelsplatformen, waardoor je verzekerd bent van een zeer snelle orderuitvoering. Met het platform van IG Markets hebben haar klanten bovendien toegang tot vele tools en grafieken voor alle type beleggers. Of je nu relatief nieuw bent met beleggen of juist gevorderd bent, het platform van IG Markets heeft je meer dan genoeg te bieden. Daarnaast is het mogelijk om niet alleen via je internet browser, maar ook op je tablet of smartphone gebruik te maken van het beleggingsplatform. IG Markets en haar platformen zijn natuurlijk al zeer innovatief, maar ondanks dat blijft de broker bezig om de markten toegankelijker te maken. Dat resulteert regelmatig in updates of nieuwe tools en zorgt ervoor dat beleggen voor de klant steeds gemakkelijker wordt.

Educatie en informatie bij IG Markets

Als je klant bent bij IG Markets, dan mag je automatisch geheel gratis naar seminars. Voor degenen die geen tijd hebben om die bij te wonen, worden er ook webinars aangeboden. Op die manier kun je dus van achter je computer beter leren beleggen. Klanten krijgen vanuit IG Markets tevens alle economische gegevens die er nodig zijn om het beleggen makkelijker te maken. Zo kun je informatie verkrijgen over alle grote markten en biedt de broker bijvoorbeeld een economische kalender aan. Daarnaast heb je ook inzicht in verschillende analyses. Ten slotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, waarin alle informatie staat die jij nodig hebt om te handelen op de beurs.

Begin met beleggen bij IG Markets

Het openen van een handelsrekening bij IG Markets is niet alleen helemaal gratis, maar het gaat nog erg gemakkelijk ook. Dat gebeurt namelijk in slechts een paar stappen. Je vult eerst alle gegevens in die IG Markets nodig heeft om een rekening voor je te openen. Deze worden door de broker gecontroleerd en daarna kun je al vrij snel beginnen met handelen. Het enige wat je hierna nog hoeft te doen, is immers geld storten op je nieuwe rekening. Dat kan met een creditcard, maar ook via een bankoverschrijving. Als dat is gebeurd, dan kun je beginnen met je eerste trade, waarbij je direct gebruik kunt maken van de tools die IG Markets je biedt. Ontdek hiermee bijvoorbeeld eerst de markt om vervolgens snel en eenvoudig je eerste transactie te doen.