Keytrade Bank

Keytrade Bank is marktleider in België als online broker. Bij Keytrade Bank kun je dan ook beleggen in diverse beleggingsinstrumenten. Denk hierbij aan aandelen, fondsen, opties, obligaties en trackers. Daarnaast kun je met Keytrade Bank handelen op de belangrijkste wereldmarkten en wordt er geen bewaarloon in rekening gebracht.

Geschiedenis van Keytrade Bank

Keytrade Bank is sinds 1998 actief op de beleggingsmarkt. Het was de allereerste beleggingssite in heel België. Deze site liep dan ook uit op een groot succes. Toen in 2002 de overname van een andere bank volgde, werd het bankstatuut bemachtigd en ontstond de naam Keytrade Bank. In 2005 werd Keytrade Bank verworven door de groep Crelan, waar de groep Crédit Mutuel Arkéa de bank in 2016 weer van overnam. Ondanks deze veranderingen is Keytrade Bank nog steeds de Belgische marktleider in online trading. Dat is echter niet gek. Nog steeds blijft de bank doorgroeien en ook de economische crises hebben Keytrade Bank geen problemen opgeleverd. Dit toont maar al te goed aan dat het een robuuste bank met een goed ondernemingsmodel is. Keytrade Bank slaagt er namelijk in om de rendabiliteit van haar cliënten succesvol met die van haarzelf te combineren.

Missie van Keytrade Bank

Er worden vanuit Keytrade Bank aantrekkelijke, innoverende middelen aangeboden aan zowel klanten als niet-klanten. Dit zorgt ervoor dat zij op elk moment inzicht hebben in hun financiële situatie. Bovendien kunnen klanten door de lage tarieven van Keytrade Bank het maximale rendement uit hun investeringen halen. Als zij daar behoefte aan hebben, kunnen klanten ook nog eens in contact komen met vele specialisten. Zo kunnen ze zelfstandig blijven beleggen, maar hulp inschakelen wanneer dat nodig is. Soms is dat immers nodig voor het maken van de beste keuze.

Visie van Keytrade Bank

Keytrade Bank wil verder blijven groeien én ontwikkelen. De bank richt zich dan ook op een steeds groter aantal klanten. Het feit dat haar prijzen transparant en laag zijn, draagt hier aan bij. Klanten weten dan immers altijd wat zij betalen en hoe de prijs precies tot stand komt. Verder streeft Keytrade Bank ernaar om het de consument erg gemakkelijk te maken om het financiële product naar zijn of haar wensen te vinden. Dergelijke zaken hebben een positieve invloed op het groeipotentieel van de bank.