LYNX

LYNX is een broker die ook in Nederland actief is en zich sterk richt op het succes van haar klanten. LYNX streeft er dan ook naar om de beste handelsmogelijkheden te bieden. Zo is het mogelijk om te handelen zoals professionals dat doen. Wat hierbij belangrijk is, is dat je kunt handelen waar je maar wilt. Om die reden heeft LYNX apps voor smartphones en tablets. Ook wanneer je je computer of laptop niet bij de hand hebt, heb je dus toegang tot de beurs. Hierdoor stel je jezelf in staat om het rendement op je beleggingen te maximaliseren. Bovendien is het handelsplatform van LYNX zeer stabiel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Niet voor niets is het platform al jaren op een rij bekroond. De verschillende trader tools van LYNX hebben hier zeker ook hun bijdrage aan geleverd. Die zorgen er immers voor dat je als klant vele kansen kan benutten, waardoor je het maximale uit je beleggingen kunt halen. Welke beleggingsstrategieën je ook hanteert, LYNX biedt de juiste mogelijkheden.

LYNX doet alles voor jouw succes

LYNX stelt je succes op de beurs voorop. Volgens LYNX is daar meer voor nodig dan enkel interessante tarieven. Zo is LYNX continu bezig met het verbeteren van haar dienstverlening en spelen uitgebreide handelsmogelijkheden en een goed handelsplatform een belangrijke rol. Er kan gebruik gemaakt worden van gratis diensten waarbij waardevolle kennis gedeeld wordt, wat de kans op succes vergroot. Als klant van LYNX heb je bijvoorbeeld toegang tot webinars, kun je seminars bijwonen en is het mogelijk om je aan te melden voor exclusieve nieuwsbrieven. Dit alles maakt via LYNX beleggen natuurlijk erg interessant, aangezien er goede beleggingstips en -strategieën met je worden gedeeld. Ten slotte heeft LYNX een deskundig serviceteam dat per mail, telefoon of chat te bereiken is. Je kunt hierbij rekenen op een persoonlijke en snelle service.

LYNX: broker met lage tarieven

Hoewel er volgens LYNX meer nodig is dan lage tarieven om een goede broker te zijn, betekent dat niet dat haar transactiekosten niet interessant zijn. Sterker nog, LYNX kent zeer lage tarieven die nog transparant zijn ook. LYNX is dan ook al meerdere mailen uitgeroepen tot de goedkoopste broker. Lage tarieven bieden natuurlijk een groot voordeel, omdat transactiekosten ervoor kunnen zorgen dat je uiteindelijke rendement een stuk lager uitvalt.