72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is daarom belangrijk dat je nagaat of je jezelf het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Plus500

Van Plus500 vraagt men zich vaak af of het wel een betrouwbare broker is. Het is juist echter een van de betrouwbaarste brokers die op de markt actief zijn. De oorzaak voor het feit dat veel mensen zich af lijken te vragen of Plus500 betrouwbaar is, ligt bij beginnende beleggers. Via deze broker handel je namelijk met risicovolle CFD’s, waardoor je je gehele inleg kunt verliezen. Beginnende beleggers zien dit vaak niet in of hebben onvoldoende kennis in huis om met dergelijke hefboomproducten te handelen. Het resultaat daarvan is dat zij te veel geld inleggen en hun frustratie volledig op Plus500 richten als zij die inleg vervolgens verliezen. Dit is natuurlijk onterecht, zeker omdat Plus500 de bezoekers van haar website juist zo duidelijk wijst op de risico’s van hefboomproducten. Bovendien is het een betrouwbare, innovatieve broker met zeer eenvoudige platformen. Dat maakt Plus500 een erg interessante broker voor de ervaren belegger.

Plus500 is zeer betrouwbaar

Dat Plus500 betrouwbaar is, blijkt wel uit het feit dat Plus500UK Ltd geautoriseerd en gereguleerd is door zowel de Britse Financial Conduct Authority (FCA) (#509909) als de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Op die manier ben je er heel zeker van dat je veilig kunt handelen via Plus500. Daarnaast staat de broker genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE). Bovendien is het zo dat deze beursgenoteerde broker de tegoeden van haar klanten gescheiden houdt van haar eigen vermogen.

Andere kenmerken Plus500

Plus500 is een snelgroeiende aanbieder van CFD’s. Dat ligt wellicht aan de betrouwbaarheid, maar er zijn nog diverse andere voordelen. Zo kun je handelen in meer dan 2000 beleggingsinstrumenten en brengt de broker geen commissies in rekening. Verder is het zelfs mogelijk om het platform eerst uit te proberen. Als je nog niet helemaal overtuigd bent, kun je namelijk een demo-account aanmaken. Zo kun je Plus500 kosteloos en zonder risico’s uitproberen, zodat je kunt achterhalen of deze broker goed bij jou past. Daarnaast profiteer je 24/7 van Nederlandstalige online ondersteuning en heb je gratis toegang tot real-time koersen.

Beleggen met Plus500 tools

Plus500 is een zeer professionele broker en dat blijkt wel uit haar geavanceerde hulpmiddelen. Zo heeft Plus500 – anders dan vele andere brokers – eigen software ontwikkeld die erg gebruiksvriendelijk is. Deze is als Plus500 webtrader beschikbaar, maar het is ook mogelijk om de app te downloaden. Mede dankzij de app is het dus mogelijk om altijd en overal te handelen. De Plus500 app is zelfs het best beoordeeld in de Apple App Store en Google Play Store. Hij is dan ook erg gemakkelijk in gebruik en bevat diverse handige functies. Plus500 stelt ook verschillende tools ter beschikking om je risico te beperken. Denk daarbij aan prijsalarmen, een gegarandeerde stop en een negatief saldo bescherming. Ten slotte wordt de software gekenmerkt door een betrouwbare en snelle orderuitvoering en vindt de uitbetaling bovendien binnen enkele dagen plaats.

72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is daarom belangrijk dat je nagaat of je jezelf het hoge risico op verlies kunt permitteren.