Saxo Bank

Saxo Bank is een van oorsprong Deense bank. Natuurlijk heeft de bank een volledige vergunning en wordt de broker in Nederland gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM), waardoor het voor de klant veilig is om via Saxo Bank te handelen. Vanuit de bank worden er bovendien erg veel mogelijkheden geboden, zodat je kunt beleggen in welk product dan ook. Het allerhandigst is misschien wel het feit dat alles vanuit één account beheerd wordt. Hierdoor heb je dus altijd goed zicht op wat je doet.

Professioneel platform SaxoTrader

SaxoTrader is het beleggingsplatform van Saxo Bank. Deze trader maakt het mogelijk om op professionele wijze je portefeuille samen te stellen en te beheren. Dit doe je allemaal via één rekening. Ook kun je via het platform van Saxo Bank alle koersen van tientallen duizenden instrumenten bekijken. Hier kun je direct op inspelen door meteen een transactie uit te voeren. Dit kun je bijvoorbeeld doen vanuit de grafiek of met een orderticket. De SaxoTrader biedt je dus veel mogelijkheden, zonder dat het lastig gemaakt wordt. Of je nu wilt beleggen in futures, opties of aandelen, via Saxo Bank kan het allemaal en dat nog eenvoudig ook!

Direct beleggen met SaxoTraderGO

Je kunt via SaxoTraderGO direct inspelen op handelskansen op het moment dat deze zich voordoen. Dit doe je door gebruik te maken van het intuïtieve en uitgebreide platform van Saxo Bank. Je kunt op elk moment van de dag orders plaatsen en posities volgen. Het maakt niet uit waar je op dat moment bent, als je maar kunt inloggen op het platform. Verder kun je niet alleen direct handelen vanuit de grafiek, maar ook vanuit andere modules. In het grafiekenpakket is het overigens heel erg gemakkelijk om notities te plaatsen voor later. Deze kun je allemaal weer snel en eenvoudig terugvinden. Dit is ideaal als je niet direct een order wilt plaatsen, maar de grafiek juist in de gaten wilt houden voor later. Zodra je order uiteindelijk rond is, ontvang je via een pushmelding in de app een orderbevestiging. De melding wordt dus meteen naar je tablet of smartphone gestuurd. Het is met het SaxoTraderGO handelsplatform dus mogelijk om van een naadloze handelservaring te genieten.