TradersOnly

TradersOnly is een broker van Nederlandse bodem. Via TradersOnly heb je als klant rechtstreeks toegang tot vele tientallen beurzen die over de hele wereld verspreid zijn. Ben jij een belegger die snel wil handelen tegen hele lage tarieven? Dan hoef je jezelf niet meer af te vragen voor welke broker je nu moet kiezen, maar is TradersOnly zeker geschikt. Ook al verricht je maar een beperkt aantal transacties per maand, bij TrandersOnly is het dan alsnog gemakkelijk om rendement te behalen.

Via TradersOnly beleggen op professioneel platform

Het beleggingsplatform dat je bij TradersOnly gebruikt, is ontwikkeld door Interactive Brokers. Dit bedrijf is niet alleen betrouwbaar en bekend, maar haar platform, Trader Workstation (TWS), is nog eens zeer geavanceerd ook. Dat het platform erg uitgebreid is, is een groot voordeel. Wel is TWS vooralsnog enkel in het Engels beschikbaar. Al komt er naar alle waarschijnlijkheid ook een Nederlandstalige versie aan.

Betrouwbaarheid van TradersOnly

TradersOnly heeft uiteraard een vergunning, wat betekent dat het een betrouwbare broker is waar je eenvoudig kunt beleggen. Verder staat de broker onder toezicht van zowel de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als De Nederlandsche Bank (DNB). Bovendien liggen de waarborgen voor rekeningen bij TradersOnly erg hoog. Elke rekening wordt door de Securities Investor Protection Corporation (SIPC) tot maar liefst 500.000 dollar gewaarborgd. Door dit alles ben je bij TradersOnly dus zeer goed beschermd, zodat je zorgeloos kunt beleggen.

Lage transactiekosten bij TradersOnly

De transactiekosten liggen bij TradersOnly behoorlijk laag. Zo houd je bij deze broker meer rendement over als je er een belegging doet. Vooral in vergelijking met andere brokers ben je bij TradersOnly een stuk goedkoper uit. Hoeveel goedkoper dat precies is, is afhankelijk van de vraag waarin je belegt. Gelukkig is het erg gemakkelijk om de precieze tarieven online te vergelijken met die van andere actieve brokers op de markt. In de meeste gevallen zul je in ieder geval kunnen concluderen dat TradersOnly de goedkoopste optie is.